CONDICIONS

 • La més important de les condicions és que Terra de Bacus és una ruta turísticay circular d’1, 2 o 3 dies per fer en BTT i en cap cas és una competició.
  L’organització NO ES FA responsablede els possibles accidents o eventualitats que sorgeixin. La contractació inlcou una Assegurança Obligatòria, d’acord amb el que estipula la legislació vigent per Agents de Viatges. Opcionalment, també es pot contractar una Assegurança de  Cancel·lació.
 • El participant es compromet a respectar el medi natural, conduint amb responsabilitat d’una forma suau, sense malmetre ni embrutar l’entorn. Igualment, es compromente a respectar la flora i fauna, a no alterar a ramats i el bestiar.
 • Terra de Bacus  és una marca registrada propietat de GuiesBtt.cat, que només es pot contractar a través de l’Agència “Viatges GuiesBtt.cat“. Tel. 610.355 736. info@guiesbtt.cat, d’ara endavant, Viatges GuiesBttcat.
 • Es podrà realitzar la reserva prèvia omplint el formulari de consulta (veure pestanya Reserves i Preus) de la present web o bé contactant amb Viatges GuiesBtt.cat. Sigui com sigui, la reserva no serà vàlida fins que no s’hagi efectuat el pagament de 30% de l’import total en concepte de “Reserva”, abans de 30 dies naturals de la data de sortida. La reserva en menys de 30 dies naturals a la data de sortida, no garanteix la disponibilitat d’allotjament.
 • Tan aviat s’hagi enviat el formulari Viatges GuiesBtt.cat es posarà en contacte amb el sol·licitant per facilitar el número de compte bancari en el qual haurà d’ingressar la reserva, així com la data límit per al pagament de la resta de l’import, que serà, si no , de 10 dies laborables abans de la data d’inici. Per realitzar Terra de Bacus, cal haver efectuat prèviament el pagament ÍNTEGRE de la ruta així com els suplements, si n’hi ha.

 

GUIATGE

La ruta es pot fer amb dues opcions de guiatge:

RUTA AUTOGUIADA

L’organització facilitarà els tracks en format GPX o TRK. També facilitarà mapes en format PDF del recorregut. I finalment, proporcionarà les claus d’accés (1 per cada 3 participants) de SPEAKTRACKS. Es tracta d’una App per mòbil amb funcions d’autoguiat i AutoComentado de Rutes per veu. Aquesta us guiarà al llarg del recorregut i l’informarà en tot moment de la seva ubicació i dels llocs d’interès i que es subministrarà a tots els participants.

A més, a petició del client, es llogarà un GPS amb les següents condicions:

 • Es lloga un GPS GARMIN Dakota 30 amb els tracks inclosos + suport bici + 2 jocs de piles + carregador: 7 € / dia.
 • En tots els casos, s’ha de dipositar una fiança que serà retornada en finalitzar la ruta. No obstant això li serà carregada en compte si no es retorna el GPS o es torna en mal estat.

RUTA GUIADA

També es pot contractar un guia opcionalment amb un suplement. Es tracta d’un Guia professional, resident a la zona i expert coneixement del recorregut.

SUPLEMENTS

– L’organització posa a disposició del client l’opció de contractar l’allotjament extra per la nit anterior o posterior a Terra de Bacus (veure formulari de reserva), així com l’opció de lloguer de bicicletes de BTT o Btt elèctriques (pedaleig assistit) i visites guiades amb tast a altres cellers (a més de les ja incloses).

Es posa a disposició dels participants l’opció de contractar els suplements:

 • ASSEGURANÇA DE CANCEL·LACIÓ Cliqueu o contactar prèviament per a informar-vos.
 • SERVEI DE LLOGUER DE BICICLETES (I E-BIKES). Contactar prèviament amb GuiesBtt.cat per confirmar preus, condicions, talles i models.
 • SERVEI D’AVARIES DURANT LA RUTA. Contactar prèviament amb GuiesBtt per a més informació.
 • SERVEI DE GUIA DURANT LA RUTA. Contactar prèviament amb GuiesBtt per a més informació.
 • CONTRACTACIÓ D’ALLOTJAMENT PREVI / POSTERIOR A LA RUTA. Contactar prèviament amb GuiesBtt.
Open chat
1
Hola
En que et puc ajudar?