1 DIA PER DESCOBRIR!

 

La proposta inclou una ruta cicle-turística de tot just 15 km per descobrir alguns dels meravellosos vins de la DO Pla de Bages.

Sortint des de Manresa pedalará durant el matí per un recorregut fàcil al costat de les vinyes. La ruta segueix per petits i preciosos boscos apropant-se cap Salelles, una magnífica mostra del món rural català.

A continuació es visita un petit i expert productor, que fins i tot s’exporta a l’estranger part de la seva limitada però extraordinària producció de vins. Una producció artesana però d’altíssima qualitat que aconsegueix gràcies a una acurada dedicació i un expert coneixement. Tota la vida dedicada a la producció vinícola li permetran gaudir d’una visita extensa i professional sobre el procés del vi.

Aviat s’arriba a un acollidor restaurant, al costat de unes vinyes, amb precioses vistes de Montserrat; un lloc ideal menjar … a escassos metres d’un dels més grans i històrics productors de vins de la DO Pla de Bages. Turistes de tot el món passen a veure les seves instal·lacions, vinyes i produccions. De fet, després del dinar, l’espera la visita guiada a aquesta gran celler, amb tast de vins inclosa. Amb centenars d’hectàrees, combinant amb saviesa les diferents varietats que produeixen i amb l’ajuda de la més alta tecnologia, els seus vins s’exporten a restaurants de tot el món.

La ruta contínua de nou cap a Manresa, seguint els passos de Sant Ignasi de Loiola pel “Camí Ignasià” que mostra una cara de la ciutat totalment desconeguda, finalitzant al costat del punt de sortida.

Opcionalment s’ofereix el servei d’avaries, l’assegurança de viatge i cancel·lació, el lloguer de bicicletes (tradicional o E-Bike), així com el servei de Guia professional.

També s’inclou la cessió del GPS amb els tracks inclosos o el road book amb la ruta, a més de la ruta autoguiada via mòbil amb una pràctica App. (Speaktracks).

Open chat
1
Hola
En que et puc ajudar?
Powered by